HKB 315 - Kajian Perbandingan Karya-Karya Klasik Timur dan Barat Februari 2000 - PPIK, Pusat Pengajian Ilmu Kemanusiaan (Universiti Sains Malaysia, 2000)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Kedua Sidang Akademik 1999/2000 Februari 2000 HKB 315 - Kajian Perbandingan Karya-Karya Klasik Timur dan Barat Masa: [3 jam]