HKB 221/NSK 012 - Kesusasteraan dan Disiplin Bantu Februari 2000 - PPIK, Pusat Pengajian Ilmu Kemanusiaan (Universiti Sains Malaysia, 2000)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Kedua Sidang Akademik 1999/2000 Februari 2000 HKB 221/NSK 012 - Kesusasteraan dan Disiplin Bantu Masa: [3 jam]