HGT 214 - Pengenalan Kepada Sistem MakJumat Geografi Februari 2000 - PPIK, Pusat Pengajian Ilmu Kemanusiaan (Universiti Sains Malaysia, 2000)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Kedua Sidang Akademik 1999/2000 Februari 2000 HGT 214 - Pengenalan Kepada Sistem MakJumat Geografi [Masa: 3 jam] KERTAS PEPERIKSAAN INI MENGANDUNGI TUJUH [7] SOALAN Dl DALAM DUA (2) HALAMAN. Jawap EMPAT [4] soalan.