HGT 111- Teknik-Teknik Dalam Geografi Februari 2000 - PPIK, Pusat Pengajian Ilmu Kemanusiaan (Universiti Sains Malaysia, 2000)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Kedua Sidang Akademik 1999/2000 Februari 2000 HGT 111- Teknik-Teknik Dalam Geografi KERTAS PEPERIKSAAN MENGANDUNGI EMPAT [4] SOALAN DI DALAM EMPAT [4] HALAMAN. Jawab SEMUA soalan. Setiap soalan mengandungi 25 markah.