JIM 415/511/4 - Pembolehubah Kompleks April 2000 - PPSM, Pusat Pengajian Sains Matematik (Universiti Sains Malaysia, 2000)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Kursus Semasa Cuti Panjang Sidang Akademik 1999/2000 April 2000 JIM 415/511/4 - Pembolehubah Kompleks Masa : [3 jam] ARAHAN KEPADA CALON: Sila pastikan bahawa kertas peperiksaan ini mengandungi EMPAT muka surat yang bercetak sebelum anda memulakan peperiksaan ini. Jawab SEMUA soalan. Setiap soalan bernilai 100 markah dan diperlihatkan di penghujung soalan itu. Setiap jawapan mesti dijawab di dalam buku jawapan yang disediakan.