JIM 414 - Pentaabiran Statistik April 2000 - PPSM, Pusat Pengajian Sains Matematik (Universiti Sains Malaysia, 2000)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Kursus Semasa Cuti Panjang Sidang Akademik 1999/2000 April 2000 JIM 414 - Pentaabiran Statistik Masa: [3 jam] ARAHAN KEPADA CALON: Sila pastikan bahawa kertas peperiksaan ini mengandungi DUA PULUH EMPAT muka surat yang bercetak sebelum anda memulakan peperiksaan ini. Jawab SEMUA soalan. Setiap soalan bernilai 100 markah dan markah subsoalan diperlihatkan di penghujung subsoalan itu. Setiap jawapan mesti dijawab di dalam buku jawapan yang disediakan.