JIM 312 - Teori Kebarangkalian April 2000 - PPSM, Pusat Pengajian Sains Matematik (2000)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Kursus Semasa Cuti Panjang Sidang Akademik 1999/2000 April 2000 JIM 312 - Teori Kebarangkalian Masa: [3 jam] ARAHAN KEPADA CALON: Sila pastikan bahawa kertas peperiksaan ini mengandungi DUA PULUH muka surat yang bercetak sebelum anda memulakan peperiksaan ini. Jawab SEMUA soalan sahaja. Setiap soalan bernilai 100 markah. Setiap jawapan mesti dijawab di dalam buku jawapan yang disediakan.