CPS302/CMS302 - Komunikasi Data dan Perangkaian Ogos/September 1998 - PPSKOM, Pusat Pengajian Sains Komputer (Universiti Sains Malaysia, 1998)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Pertama Sidang Akademik 1998/99 Ogos/September 1998 CPS302/CMS302 - Komunikasi Data dan Perangkaian CIS311 - Komunikasi Data dan Rangkaian