CPS301/CSY301 - Mikropemproses dan Perantaramukaan Ogos/September 1998 - PPSKOM, Pusat Pengajian Sains Komputer (Universiti Sains Malaysia, 1998)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Pertama Sidang Akademik 1998/99 Ogos/September 1998 CPS301/CSY301 - Mikropemproses dan Perantaramukaan Masa : [3 jam] ARAHAN KEPADA CALON: Sila pastikan bahawa kertas peperiksaan ini mengandungi EMPAT soalan di dalam TUJUH muka surat yang bercetak sebelum anda memulakan peperiksaan ini. Sila kepilkan Lampiran LI (muka surat 6 dan 7) bersama kertas jawapan anda. Jawab SEMUA soalan dalam Bahasa Malaysia.