CPS201/CSY201 - Reka Bentuk Logik Berdigit Ogos/September 1998 - PPSKOM, Pusat Pengajian Sains Komputer (Universiti Sains Malaysia, 1998)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Pertama Sidang Akademik 1998/99 Ogos/September 1998 CPS201/CSY201 - Reka Bentuk Logik Berdigit Masa : [3 jam] ARAHAN KEPADA CALON: Sila pastikan bahawa kertas peperiksaan ini mengandungi LIMA soalan di dalam LAPAN muka surat yang bercetak sebelum anda memulakan peperiksaan ini. Jawab mana-mana EMPAT soalan. Jawab soalan dalam Bahasa Malaysia.