CPP301/CMP301 - Amalan Kejuruteraan Perisian Ogos/September 1998 - PPSKOM, Pusat Pengajian Sains Komputer (Universiti Sains Malaysia, 1998)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Pertama Sidang Akademik 1998/99 Ogos/September 1998 CPP301/CMP301 - Amalan Kejuruteraan Perisian CSE301 - Kejuruteraan Perisian Masa : [3 jam] ARAHAN KEPADA CALON: Sila pastikan bahawa kertas peperiksaan ini mengandungi LIMA soalan di dalam LIMA muka surat yang bercetak sebelum anda memulakan peperiksaan ini. Jawab EMPAT soalan sahaja. Jawab mana-mana DUA soalan daripada Bahagian A dan jawab SEMUA soalan daripada Bahagian B.