JIM 213 - Persamaan Pembezaan 1 April 2000 - PPJJ, Pusat Pengajian Jarak Jauh (Universiti Sains Malaysia, 2000)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Kursus Semasa Cuti Panjang Sidang Akademik 1999/2000 April 2000 JIM 213 - Persamaan Pembezaan 1 Masa : [3 jam] ARAHAN KEPADA CALON: Sila pastikan bahawa kertas peperiksaan ini mengandungi ENAM muka surat yang bercetak sebelum anda memulakan peperiksaan ini. Pilih dan jawab LIMA soalan sahaja. Setiap jawapan mesti dijawab di dalam buku jawapan yang disediakan. Setiap soalan diperuntukkan 100 markah dan markah subsoalan diperlihatkan di penghujung subsoalan itu.