JIM 212 - Kaedah Statistik Masa: [3 jam] April 2000 - PPJJ, Pusat Pengajian Jarak Jauh (Universiti Sains Malaysia, 2000)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Kursus Semasa Cuti Panjang Sidang Akademik 1999/2000 April 2000 JIM 212 - Kaedah Statistik Masa: [3 jam] ARAHAN KEPADA CALON: Sila pastikan bahawa kertas peperiksaan ini mengandungi SEBELAS muka surat yang bercetak sebelum anda memulakan peperiksaan ini. Jawab SEMUA soalan. Setiap jawapan mesti dijawab di dalam buku jawapan yang disediakan. Setiap soalan diperuntukkan 100 markah dan markah subsoalan diperlihatkan di penghujung subsoalan itu.