JIM 101 - Kalkulus Masa: [3 jam] April 2000 - PPJJ, Pusat Pengajian Jarak Jauh (Universiti Sains Malaysia, 2000)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Kursus Semasa Cuti Panjang Sidang Akademik 1999/2000 April 2000 JIM 101 - Kalkulus Masa: [3 jam] ARAHAN KEPADA CALON: Sila pastikan bahawa kertas peperiksaan ini mengandungi EMPAT muka surat yang bercetak sebelum anda memulakan peperiksaan ini. Jawab SEMUA soalan. Setiap soalan bernilai 25 markah dan markah subsoalan diperlihatkan di penghujung subsoalan itu. Setiap jawapan mesti dijawab di dalam buku jawapan yang disediakan.