JIF 313 - Analisis Berangka Masa: [3 jam] April 2000 - PPJJ, Pusat Pengajian Jarak Jauh (Universiti Sains Malaysia, 2000)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Kursus Semasa Cuti Panjang Sidang Akademik 1999/2000 April 2000 JIF 313 - Analisis Berangka Masa: [3 jam] ARAHAN KEPADA CALON: Sila pastikan bahawa kertas peperiksaan ini mengandungi SEMBILAN muka surat yang bercetak sebelum anda memulakan peperiksaan ini. Jawab SEMUA soalan. Setiap soalan bernilai 20 markah dan markah subsoalan diperlihatkan di penghujung subsoalan itu. Setiap jawapan mesti dijawab di dalam buku jawapan yang disediakan. Alat pengira elektronik tak berprogram boleh digunakan.