HKN 404 Seminar Di Dalam Kesusasteraan Nusantara II: Aspek-Aspek Pellsejarahan - PPIK, Pusat Pengajian Ilmu Kemanusiaan (Pusat Pengajian Ilmu Kemanusiaan, 1998)
Peperiksaan Semester Kedua Sidang Akademik 1997/98