CMM102 - Kenalfaham Komputer Ogos/September 1998 - PPSKOM, Pusat Pengajian Sains Komputer (1998)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Pertama Sidang Akademik 1998/99 Ogos/September 1998 CMM102 - Kenalfaham Komputer Masa : [ 1 jam] ARAHAN KEPADA CALON: Sila pastikan bahawa kertas peperiksaan ini mengandungi ENAM PULUH soalan di dalam LIMA BELAS muka surat yang bercetak sebelum anda mernulakan peperiksaan ini. Jawab SEMUA soalan pada borang OMR. Anda TIDAK dibenarkan membawa keluar kertas soalan ini dari bilik peperiksaan. Selepas tamat peperiksaan, kertas soalan ini akan dipuneut bersama-sama dengan boring OMR.