CAT101/CSC111 Struktur Diskret Ogos/September 1998 - PPSKOM, Pusat Pengajian Sains Komputer (Universiti Sains Malaysia, 1998)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Pertama Sidang Akademik 1998/99 Ogos/September 1998 CAT101/CSC111 Struktur Diskret Masa : [3 jam ] ARAHAN KEPADA CALON: Sila pastikan bahawa kertas peperiksaan ini mengandungi EMPAT soalan di dalam LIMA muka surat yang bercetak sebelum anda memulakan peperiksaan ini. Peperiksaan ini akan dijalankan secara 'OPEN BOOK'. Jawab SEMUA soalan dalam Bahasa Malaysia.