CAS101/CSC102 - Organisasi Komputer Ogos/September 1998 - PPSKOM, Pusat Pengajian Sains Komputer (1998)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Pertama Sidang Akademik 1998/99 Ogos/September 1998 CAS101/CSC102 - Organisasi Komputer Masa : [3 jam] ARAHAN KEPADA CALON: Sila pastikan bahawa kertas peperiksaan ini mengandungi TIGA soalan di dalam ENAM muka surat yang bercetak sebelum anda memulakan peperiksaan ini. Jawab SEMUA soalan dalam Bahasa Malaysia.