HMP 303 Psikologi Bahasa (Penerapan Kepada Bahasa Melayu Oktober/November 1994 - PPIK, Pusat Pengajian Ilmu Kemanusiaan (Universiti Sains Malaysia, 1994)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Pertama Sidang 1994/95 HMP 303 Psikologi Bahasa (Penerapan Kepada Bahasa Melayu Masa: [3 jam] KERTAS PEPERIKSAAN INI MENGANDUNGI TUJUH [7] SOALAN DI DALAM DUA [2] HALAMAN. Jawab EMPAT [ 4 ] soalan. Semua soalan membawa nilai markah yang sama.