HEK 306 Komunikasi Lisan Dan Kemahiran Berhujah Dalam Bahasa Inggeris - PPIK, Pusat Pengajian Ilmu Kemanusiaan (Pusat Pengajian Ilmu Kemanusiaan, 1998)
Peperiksaan Semester Kedua Sidang Akademik 1997/98