CMT201/CMM212 - Organisasi & Reka Bentuk Pangkalan Data - Mac 2005 - PPSKOM, Pusat Pengajian Sains Komputer (2005)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Kedua Sidang Akademik 2004/2005 Mac 2005 CMT201/CMM212 - Organisasi & Reka Bentuk Pangkalan Data Masa : 2 jam