CPT104 - Pengantar Logik & Pengabstrakan - Mac 2005 - PPSKOM, Pusat Pengajian Sains Komputer (2005)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Kedua Sidang Akademik 2004/2005 Mac 2005 CPT104 - Pengantar Logik & Pengabstrakan Masa : 3 jam