CPT103 - Struktur Data & Paradigma Pengaturcaraan - Mei 2005 - PPSKOM, Pusat Pengajian Sains Komputer (2005)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Kursus Semasa Cuti Panjang Sidang Akademik 2004/2005 Mei 2005 CPT103 - Struktur Data & Paradigma Pengaturcaraan Masa : 2 jam