CPT101/CPM101 - Prinsip-Prinsip Pengaturcaraan - Mac 2005 - PPSKOM, Pusat Pengajian Sains Komputer (2005)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Kedua Sidang Akademik 2004/2005 Mac 2005 CPT101/CPM101 - Prinsip-Prinsip Pengaturcaraan Masa : 2 jam