Growth and Characterisation of Low-k dielectric Spin on Glass [QC585. A963 2002 f rb] [Microfiche 7021] - Aw, Kean Chin (2002)
Dimensi didalam peranti mickro VLSI semakin berkurangan dengan satu objektif, iaitu untuk meningkatkan laju pengendalian.