HMP 203 Sosiologi Bahasa (Penerapan Kepada Bahasa Melayu) Oktober/November 1994 - PPIK, Pusat Pengajian Ilmu Kemanusiaan (Universiti Sains Malaysia, 1994)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Pertama Sidang 1994/95 Oktober/November 1994 HMP 203 Sosiologi Bahasa (Penerapan Kepada Bahasa Melayu) Masa: [3 jam] KERTAS PEPERIKSAAN INI MENGANDUNGI ENAM [ 6 ] SOALAN DI DALAM TIGA [3] HALAMAN.