HMA 101 Pengantar Pengajian Bahasa Melayu Oktober/November 1994 - PPIK, Pusat Pengajian Ilmu Kemanusiaan (Universiti Sains Malaysia, 1994)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Pertama Sidang 1994/95 Oktober/November 1994 HMA 101 Pengantar Pengajian Bahasa Melayu Masa: [ 3 jam] KERTAS PEPERIKSAAN INI MENGANDUNGI SEPULUH [10] SOALAN DI DALAM SEMBILAN BELAS [19] HALAMAN. Jawab SEMUA soalan.