HLP 209/NSK 038 Teater Teknikal I - Latarhias Oktober/November 1994 - PPIK, Pusat Pengajian Ilmu Kemanusiaan (Universiti Sains Malaysia, 1994)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Pertama Sidang 1994/95 Oktober/November 1994 HLP 209/NSK 038 Teater Teknikal I - Latarhias Masa: [ 3 jam]