HLB 306 Sejarah Teater Barat Oktober/November 1994 - PPIK, Pusat Pengajian Ilmu Kemanusiaan (1994)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Pertama Sidang 1994/95 Oktober/November 1994 HLB 306 Sejarah Teater Barat Masa: [ 3 jam] KERTAS PEPERIKSAAN INI MENGANDUNGI LAPAN [ 8 ] SOALAN DI DALAM DUA [2] HALAMAN.