HKT 405 Teori dan Kaedah dalam Kesusasteraan Bandingan Oktober/November 1994 - PPIK, Pusat Pengajian Ilmu Kemanusiaan (Universiti Sains Malaysia, 1994)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Pertama Sidang 1994/95 Oktober/November 1994 HKT 405 Teori dan Kaedah dalam Kesusasteraan Bandingan Masa: [3 jam] KERTAS PEPERIKSAAN INI MENGANDUNGI LAPAN [ 8 ] SOALAN DI DALAM DUA [2] HALAMAN. Jawab TIGA [ 3 j soalan. Semua soalan membawa nilai markah yang sama.