HKT 302/NSK 012 Kesusasteraan dan Disiplin Bantu Oktober/November 1994 - PPIK, Pusat Pengajian Ilmu Kemanusiaan (Universiti Sains Malaysia, 1994)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Pertama Sidang 1994/95 Oktober/November 1994 HKT 302/NSK 012 Kesusasteraan dan Disiplin Bantu Masa: [3 jam] KERTAS PEPERIKSAAN INI MENGANDUNGI LAP AN [8] SOALAN DI DALAM DUA [2] HALAMAN. Jawab EMPAT [4] soalan. Semua soalan membawa nilai markah yang sama.