HKN 403 Seminar di dalam Kesusasteraan Nusantara I: Aspek Teori dan Kritikan Oktober/November 1994 - PPIK, Pusat Pengajian Ilmu Kemanusiaan (Universiti Sains Malaysia, 1994)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Pertama Sidang 1994/95 Oktober/November 1994 HKN 403 Seminar di dalam Kesusasteraan Nusantara I: Aspek Teori dan Kritikan Masa: [3 jam] KERTAS PEPERIKSAAN INI MENGANDUNGI TUJUH [ 7 ] SOALAN DI DALAM TIGA [3] HALAMAN. Jawab EMPAT [ 4] soalan. Semua soalan membawa nilai markah yang sama.