IPK 205 - Teknologi Plastik I & IPK 305 - Teknologi Polimer (Plastik) 1 - PPTI, Pusat Pengajian Teknologi Industri (Pusat Pengajian Teknologi Industri, 1998)
Peperiksaan Semester Kedua Sidang Akademik 1997/1998