IPK 203/3 - Teknologi Perekat Dan Gentian dan IPK 303/3 - Teknologi Polimer (Am) - PPTI, Pusat Pengajian Teknologi Industri (Pusat Pengajian Teknologi Industri, 1998)
Peperiksaan Semester Kedua Sidang Akademik 1997/1998