CAP101/CMP101 - Prinsip-Prinsip Pengaturcaraan Ogos/September 1998 - PPSKOM, Pusat Pengajian Sains Komputer (Universiti Sains Malaysia, 1998)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Pertama Sidang Akademik 1998/99 Ogos/September 1998 CAP101/CMP101 - Prinsip-Prinsip Pengaturcaraan Masa : [3 jam] ARAHAN KEPADA CALON: Sila pastikan bahawa kertas peperiksaan ini mengandungi EMPAT soalan di dalam LAPAIn muka surat yang bercetak sebelum anda memulakan peperiksaan ini. Jawab SEMUA soalan dalam Bahasa Malaysia.