YFP 301/4 - Kajian Sinema Oktober/November 1994 - PPK, Pusat Pengajian Komunikasi (Universiti Sains Malaysia, 1994)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Pertama Sidang 1994/95 Oktober/November 1994 YFP 301/4 - Kajian Sinema Masa: [3 jam] Jawab TBGA (3) soalan. Soalan 1 adalah diwajibkan