YBP 303/4 - Perancanqan dan Pelaksanaan Kempen Komunikasi - PPK, Pusat Pengajian Komunikasi (Universiti Sains Malaysia, 1994)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Pertama Sidang 1994/95 Oktober/November 1994 YBP 303/4 - Perancanqan dan Pelaksanaan Kempen Komunikasi Masa: [3 jam] Jawab TIGA (3) soalan.