HST 422 Pendudukan Jepun di Asia Tenggara Oktober/November 1994 - PPK, Pusat Pengajian Komunikasi (Universiti Sains Malaysia, 1994)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Pertama Sidang 1994/95 Oktober/November 1994 HST 422 Pendudukan Jepun di Asia Tenggara Masa: [3 jam] KERTAS PEPERIKSAAN INI MENGANDUNGI TUJUH [7] SOALAN DI DALAM DUA [2] HALAMAN.