HSM 414 Sejarah Masalah Perburuhan di Malaysia Oktober/November 1994 - PPK, Pusat Pengajian Komunikasi (Universiti Sains Malaysia, 1994)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Pertama Sidang 1994/95 Oktober/November 1994 HSM 414 Sejarah Masalah Perburuhan di Malaysia Masa: [3 jam] KERTAS PEPERIKSAAN INI MENGANDUNGI LAPAN [8] SOALAN DI DALAM DUA [2] HALAMAN. Jawab EMPAT [4] soalan. Semua soalan membawa nilai markah yang sama.