HSK 402 Sejarah: Teori dan Kaedah Oktober/November 1994 - PPK, Pusat Pengajian Komunikasi (Universiti Sains Malaysia, 1994)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Pertama Sidang 1994/95 Oktober/November 1994 HSK 402 Sejarah: Teori dan Kaedah Masa: [3 jam]