HMT 401 Semantik Bahasa Melayu Oktober/November 1994 - PPK, Pusat Pengajian Komunikasi (Universiti Sains Malaysia, 1994)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Pertama Sidang 1994/95 Oktober/November 1994 HMT 401 Semantik Bahasa Melayu Masa: [3 jam] KERTAS PEPERIKSAAN INI MENGANDUNGI SEPULUH [10] SOALAN DI DALAM DUA [2] HALAMAN. Jawab LIMA [5] soalan, SATU [1] daripada setiap Bahagian A, B, C, D dan E. Semua soalan membawa nilai markah yang sama.