HMP 403 Analisis Kontrastif Bahasa-Bahasa di Malaysia Oktober/November 1994 - PPK, Pusat Pengajian Komunikasi (Universiti Sains Malaysia, 1994)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Pertama Sidang 1994/95 Oktober/November 1994 HMP 403 Analisis Kontrastif Bahasa-Bahasa di Malaysia Masa: [3 jam] ARAHAN Jawab EMPAT [4] soalan, SOALAN NO. 1 WAJIB dijawab dan pilih Tiga soalan lain. Tulis nombor soalan secara berurutan (yang dijawab sahaja) pada halaman hadapan kertas jawapan. Semua jawapan mestilah analitikal, ringkas, tepat dan tulisan mestilah mudah dibaca.