HLU 411 Teori dan Prinsip-Prinsip Teater Oktober/November 1994 - PPK, Pusat Pengajian Komunikasi (Universiti Sains Malaysia, 1994)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Pertama Sidang 1994/95 Oktober/November 1994 HLU 411 Teori dan Prinsip-Prinsip Teater Masa: [3 jam]