JIM 213 - Persamaan Pembezaan 1 April 2000 - PPSM, Pusat Pengajian Sains Matematik (Universiti Sains Malaysia, 2000)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Kursus Semasa Cuti Panjang Sidang Akademik 1999/2000 April 2000 JIM 213 - Persamaan Pembezaan 1 Masa : [3 jam]