JIM 212 - Kaedah Statistik April 2000 - PPSM, Pusat Pengajian Sains Matematik (Universiti Sains Malaysia, 2000)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Kursus Semasa Cuti Panjang Sidang Akademik 1999/2000 April 2000 JIM 212 - Kaedah Statistik Masa: [3 jam]