JIM 101 - Kalkulus April 2000 - PPSM, Pusat Pengajian Sains Matematik (Universiti Sains Malaysia, 2000)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Kursus Semasa Cuti Panjang Sidang Akademik 1999/2000 April 2000 JIM 101 - Kalkulus Masa: [3 jam]