JEE 543 - Pemprosesan Isyarat Digit April 2000 - PPSM, Pusat Pengajian Sains Matematik (Universiti Sains Malaysia, 2000)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Kursus Semasa Cuti Panjang Sidang Akademik 1999/2000 April 2000 JEE 543 - Pemprosesan Isyarat Digit Masa : [3 Jam] ARAHAN KEPADA CALON: Sila pastikan kertas peperiksaan ini mengandungi ENAM (6) mukasurat bercetak dan ENAM (6) soalan sebelum anda memulakan peperiksaan ini. Jawab LIMA (5) soalan sahaja.