SEP221 – Statistik Gunaan dan Ekonometrik - September 2002 - PPSKM, Pusat Pengajian Sains Kemasyarakatan (2002)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Pertama Sidang Akademik 2002/2003 September 2002 SEP221 – Statistik Gunaan dan Ekonometrik Masa: [3 jam]