SBU213 - Isu-Isu Perbandaran - September 2002 - PPSKM, Pusat Pengajian Sains Kemasyarakatan (2002)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Pertama Sidang Akademik 2002/2003 September 2002 SBU213 - Isu-Isu Perbandaran Masa: [3 jam]